imc dicht het gat tussen opleiding en praktijk met de imc Test & Measurement Days

GORINCHEM - imc Test & Measurement B.V., dochter van het Duitse imc Meßsysteme GmbH, organiseert seminars voor kennisoverdracht. imc dicht hiermee het gat tussen opleiding en praktijk. Deze gratis seminars, op 26 en 27 september van dit jaar, gaan in op de fysische meettechniek en verschaffen inzicht in de theoretische achtergronden.
Alhoewel de seminars beginnen bij de basis zijn ze zeker niet alleen voor beginners met data-acquisitie bedoeld.

In navolging van de succesvolle Duitse seminars organiseert imc nu ook in de Benelux seminars ter ondersteuning van de Test Engineer. Tijdens de seminars wordt door specialisten ingegaan op de theoretische achtergronden van het meten met sensoren, bussystemen en dataverwerking. “We zien dat bij gebruikers van data-acuisitie apparatuur vaak essentiële kennis ontbreekt. Dat gaan we repareren, zodat ze productiever worden. Alhoewel tijdens de seminars zeker imc producten aanbod komen, ligt de nadruk op de kennisoverdracht en is het geen product-presentatie“, aldus Ruud Overgaauw, verantwoordelijk voor de Benelux activiteiten van imc. imc doet hiermee recht aan hun slogan ’Productive Testing’. Meer informatie over deze unieke seminars is te vinden op http://www.imc-benelux.nl/news-events/trade-shows-events/test-measurement-days/

 

imc Meßsysteme GmbH, Berlijn (Fabrikant)

Al meer dan 25 jaar ontwikkelt, produceert en verkoopt imc Meβsysteme GmbH wereldwijd hoogwaardige hardware- en software-oplossingen voor het meten van fysische grootheden. Denk aan temperatuur, krachten, trillingen, spanning en stroom. Zowel in voertuigen, bij testbanken als bij het bewaken van installaties wordt data-acquisitie met imc apparatuur als effectief, eenvoudig in gebruik en rendabel gevonden. Ontwikkel-centra, onderzoek- en testafdelingen maken gebruik van standaard imc meetsystemen en software oplossingen. Daarnaast biedt imc specifieke turn-key systemen voor bijvoorbeeld testbanken. Veel producten vinden hun weg naar automotive gerelateerde bedrijven.

In de hoofdvestiging van de in 1988 in Berlijn gevestigde onderneming werken circa 160 mensen aan het continue ontwikkelen van de producten. Internationaal worden de producten van imc door 25 partnerbedrijven in 28 landen verkocht.

 

imc Test & Measurement B.V., Gorinchem (imc Benelux)

imc Test & Measurement B.V., gevestigd in Gorinchem, Nederland, levert als dochter van imc Meßsysteme GmbH, hardware- en software-oplossingen op het gebied van fysische meettechniek in de Benelux. Deze produkten worden ondersteund met een breed pakket aan diensten. Dit bestaat uit advies in de concept fase tot aan klant- of toepassingsspecifieke oplossingen met bij behorende Pre- en After-Sales-Service. Ook wordt ruim aandacht besteed aan training.