Automotive Testing Roadshow 2021

In week 40 en 41 (4 – 15 oktober) komen we met een volledige uitgeruste demo-auto naar jouw bedrijf om je de laatste ontwikkelingen te demonstreren op het gebied van Automotive Testing. 

Boek nu een pitstop op jouw bedrijfslocatie!

We laten je verschillende metingen zien op het gebied van Vehicle Performance en batterijprestaties. Denk hierbij aan alle krachten (Fx, Fy, Fz) en koppels (Mx, My, Mz) op het wiel, stuurhoek- en koppel, slip-free speed over ground en braking temp. Ook laten wij hier de correlaties zien tussen de verschillende parameters door voor u relevante ISO-standaarden te demonstreren. 

De opkomst van de EV laat veel veranderingen zien in de industrie. Er is sprake van een zogenaamde “range-race”, waarbij alle elektrische componenten in de auto zo zuinig mogelijk optimaal moeten presteren. imc laat je de nieuwe technieken zien waardoor componenten zowel performance- als energie technisch naar een hoger niveau te tillen zijn. Het vinden van bottlenecks in de opstelling is nog nooit zo eenvoudig geweest. Onze technieken gaan je o.a. helpen bij:

  • Powertrain Optimalisatie 
  • E-component Testing (volgens ISO-standaarden) 
  • Batterijprestatie Monitoring 

imc Test & Measurement, o.a. bekend als hofleverancier voor Audi, BMW, Volkswagen, Daimler etc., wil graag haar expertise gebruiken om jouw bedrijf te laten groeien door jullie te helpen prestaties te optimaliseren. 

imc Test & Measurement is an Axiometrix Solutions company.